Feedback

We hopen natuurlijk dat al onze gasten een heerlijk verblijf hebben in onze vakantiewoningen. Helaas komt het wel eens voor dat een verblijf niet helemaal soepel verloopt. Mocht je een klacht hebben dan is het altijd raadzaam om deze direct op het moment van constateren en nog tijdens je verblijf aan ons te melden. Zo kunnen we het probleem direct voor je op proberen te lossen.

Het kan natuurlijk zijn dat je naar aanleiding van je verblijf helemaal geen klachten hebt maar ons graag positieve feedback wil geven en/of wellicht opbouwende kritiek voor ons hebt. Wellicht miste je iets in de woning, heb je een goede tip over de omgeving of wil je ons een extra compliment geven? Door dit met ons te delen kunnen wij onze faciliteiten en service naar een hoger niveau tillen.

Na het uitchecken van je reservering ontvang je daarom een e-mail waarin we je vragen om je verblijf te beoordelen. In deze review kan je alles kwijt over je verblijf en kunnen ook andere toekomstige gasten lezen over jouw ervaring in onze vakantiewoning. Omdat de review is gekoppeld aan je reservering zijn de reviews op onze website altijd van gasten die daadwerkelijk bij ons geboekt hebben en in de accommodatie zijn verbleven.

Kan je niet alles kwijt in de review of wil je bijvoorbeeld beeldmateriaal meesturen dan mag je ons ook altijd je feedback mailen via info@fortdenhaak.nl.