Baby(‘s) binnen het reisgezelschap

Een baby telt mee als een persoon en is een kind t/m 1 jaar. Tijdens het boeken kan je het reisgezelschap invoeren, hier kan je aangeven met hoeveel volwassenen, kinderen, baby’s en huisdieren je komt. Op deze manier worden tijdens het boeken accommodaties van de juiste grootte getoond, met voldoende zit en slaapplaatsen. Zolang je het juiste gezelschap invoert heb je altijd een accommodatie die groot genoeg is.  

Uitzonderingen
Bij een aantal woningen kan helaas geen extra baby boven op het reisgezelschap worden meegenomen i.v.m. veiligheidseisen. Wanneer je het juiste aantal personen invoert bij het selecteren van de accommodatie worden deze accommodaties dan ook niet getoond. Bij de chalets van Fort den Haak is dit anders. Hier mag het maximum aantal personen per accommodatie niet worden overschreden, daarvoor biedt het chalet niet genoeg ruimte. Natuurlijk mag je wel een of meerdere baby’s meenemen maar deze tellen direct mee in het totale reisgezelschap

Kosten voor het verblijf van een baby
Baby’s worden niet meegerekend in de huurprijs en verblijven gratis. Je betaalt voor een baby wel toeristenvergoeding omdat dit vanuit de gemeente verplicht is voor iedere persoon (ongeacht leeftijd) die in een andere gemeente overnacht. Tijdens het boeken kan je onderscheid maken tussen baby’s (tot 1 jaar), kinderen en volwassenen. .