Optie nemen

Wanneer je een accommodatie in een gewenste periode op het oog hebt maar nog niet zeker weet of het verblijf door kan gaan, dan is het ook mogelijk om een optie te nemen op een accommodatie. Met een optie blijft de accommodatie een bepaald aantal dagen voor jou beschikbaar, zonder verplichtingen. Binnen deze termijn kan je de optie omzetten in een daadwerkelijke reservering. Wanneer je dit niet doet vervalt de optie automatisch.

  • Optie datum binnen 1 maand voor aankomst: 1 dag optie mogelijk (deze optie is alleen mogelijk via Frontoffice neem hiervoor contact op via +31 (0)118 236 067)
  • Optie datum vanaf 1 maand voor aankomst: 3 dagen optie mogelijk.

Hoe werkt het?
Op onze website staat bij het aanbod de knop [Boek nu], daaronder staat de knop [Neem optie]. Je kan bij maximaal 4 accommodaties een optie plaatsen en via de website is dit alleen mogelijk met een aankomst over 6 weken of langer.

Wil je de optie omzetten naar een reservering? We verwelkomen je graag! In de bevestiging van de optie staat een betaallink, wanneer je de betaling voldoet is je reservering definitief gemaakt. Je ontvangt hiervan nog een reserveringsbevestiging.  

Maak je toch geen gebruik van de optie? Jammer, we verwelkomen je uiteraard graag een volgende keer. Je hoeft verder niets te doen, de optie vervalt automatisch zonder verplichtingen.

Wil je aanpassingen doen in de optie, zoals het aantal personen of de datum, dan kan je hiervoor contact met ons opnemen via +31 (0)118 236 067.