Kosten schoonmaak en linnen

De eindschoonmaak, handdoeken en het bedlinnen zijn bij ons in de huurprijs inbegrepen. Tijdens het boeken zie je hiervan een overzicht van alles dat bij de boeking hoort.

We willen je wel vriendelijk vragen om een paar kleine dingen te doen voordat je vertrekt.


- Leeg de koelkast: Heb je nog etenswaren over? Misschien kun je iemand in de buurt blij maken of is er een voedselbank in de omgeving waar je het aan kunt doneren. Zo voorkomen we samen verspilling.
- Ruim de vaatwasser uit: Zorg ervoor dat al het servies, bestek en glazen schoon en terug in de kasten staan. Zo is de keuken weer netjes voor de volgende gebruikers.
- Haal de bedden af: Door de bedden af te halen help je ons enorm met het voorbereiden van de slaapkamers voor nieuwe gasten.
- Zet meubels terug: Mocht je meubels hebben verplaatst, zouden we het waarderen als je deze terugzet op hun oorspronkelijke plek.

We streven ernaar om de accommodatie altijd in topconditie te houden, zodat iedereen zich direct thuis voelt. Mocht de woning niet in redelijke staat worden achtergelaten, dan zijn we helaas genoodzaakt om achteraf kosten in rekening te brengen. We vertrouwen erop dat dit niet nodig zal zijn en dat we samen zorgen voor een prettige ervaring voor iedereen.